Deze ondernemers gingen je voor. Bekijk hier hun website

Ga mee op reis!

Een portfolio website voor een textielkunstenares

Marijke Bongers is een textielkunstenares gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. Maar daarnaast zet ze zich al jaren in voor het duurzaam en ecologisch omgaan met textiel. Onder haar naam op haar website staat: "conceptual creative thinker | artist | fashion activist".

Een portfolio website voor een fotografe van 'life events'

Vanessa is een fotografe, die prachtige sfeervolle fotoreportages maakt van bijzondere 'life events' Zo fotografeert zij gezinnen, koppels, zwangere vrouwen, newborns en bijzondere vrouwen.

Een portfolio website voor een gepassioneerde fotografe

Mandy Lomé is een portret & lifestyle fotografe die het land doorreist om portretten te maken van mensen met een verhaal. Ze is momenteel gevestigd in Apeldoorn. Dit is wat ze zelf zegt over haar fotografie: "Het inspireert me enorm wanneer mensen opgaan in het gene wat ze doen. Die momenten vastleggen waar normaal geen fotograaf bij zou zijn."

Een webshop voor een fokker van Merino schapen

Janny Wijna heeft samen met haar man, Jean-Paul van den Bunder een lang gekoesterde droom gerealiseerd. Naast de liefde voor elkaar, vonden zij een wederzijdse passie voor het buiten leven en voor het fokken van Merino schapen.

Een website voor een marketing en SEO specialist

Linda Pitoy is van oorsprong lereares in het basis onderwijs maar heeft jaren voor grote bedrijven gewerkt, als SEO specialist. Daarnaast was ze inmiddels haar eigen bedrijf begonnen en hiervoor wilde ze graag een mooie website, die beter bij haar paste, dan haar vorige website.

Een website voor een therapeut, die tevens schrijver en dichter is.

Meindert Inderwisch uit Vlissingen is Gestalt therapeut, schrijver, dichter en muzikant. Na lange tijd werkzaam te zijn geweest in de verslavingszorg, wilde hij zijn praktijk 'Amor en Psyche' weer nieuw leven in blazen.
Copyright © 2021 Miek.Desings
crossmenu