Deze ondernemers gingen je voor. Bekijk hier hun website

Ga mee op reis!

Een website voor Een school voor intuïtie

Maarten van Rossum uit Culemborg is een psychiater en psychotherapeut, die zichzelf daarnaast geschoold en gevaardigd heeft in van allerlei aanverwante beroepen en technieken. Zoals EMDR therapeut, Meditatieleraar, Hartcoherentie-trainer, EFT therapeut, Spiritueel therapeut, VITT therapeut en Acceptance and Commitment Therapy. Vanuit zijn kennis en ervaring heeft hij SCIO-school voor intuïtie opgezet.

Een online informatief portaal over medicijnverslaving

Meindert Inderwisch, voormalig N.A.P.- geregistreerd psychotherapeut en 20 jaar werkzaam binnen de G.G.Z.-verslavingszorg, vertelt in zijn boek "Slikken of Stikken" openhartig over zijn verslaving (in remissie) aan slaappillen. Hij kijkt van buiten (psychotherapeut) naar binnen en van binnen naar buiten (als ervaringsdeskundige).

Een website voor een bruisende camping

Judith en Michiel gaan met hun zoontje dit seizoen voor het eerst een camping runnen. De camping bestond al, maar ze willen er helemaal hun eigen draai aan geven. Andere doelgroep, andere activiteiten en een andere frisse energieke uitstraling.

Een boekings website voor een bijzondere B&B

Yvet Commandeur is wat mij betreft een echte powervrouw. Ze kocht een oude schaftkeet / pipowagen. Restaureerde die helemaal van top tot teen samen met haar vader en maakte er een prachtige sfeervolle B&B van. Ik zou iedereen willen adviseren om vooral even een kijkje te nemen op haar website en te genieten van de prachtige beelden.

Een portfolio website voor een kunstenares

Jacqueline Lieshout is kunstenares, die verschillende soorten kunstwerken maakt. Zowel schilderijen, als houtsculpturen. Meestal bespreek ik de opdracht via online communicatie middelen, maar omdat de kunstwerken zo'n prominente rol spelen, hebben we in levende lijve afgesproken. Een hele inspirerende ervaring, waar dit project uit voortgevloeid is.

Een literaire website met membership

Meindert Inderwisch uit Vlissingen is multigatalenteerd en o.a. een schrijver van poezie, proza en songteksten. Eerder maakte ik een website voor zijn Gestalt therapie praktijk, maar nu wilde hij graag een website om zijn literaire werk op te kunnen tonen.

Een 'onepager' voor een interieurarchitect met mooie dromen.

Eline van Duijn is interieur architect met een hele specifieke visie. Vanuit deze visie ontwikkelde zij 'What on earth !?'. Een prachtige serie interieur accessoires op natuurlijke en ecologisch verantwoorde wijze geproduceerd.

Een portfolio website voor een textielkunstenares

Marijke Bongers is een textielkunstenares gevestigd in Hardinxveld-Giessendam. Maar daarnaast zet ze zich al jaren in voor het duurzaam en ecologisch omgaan met textiel. Onder haar naam op haar website staat: "conceptual creative thinker | artist | fashion activist".

Een portfolio website voor een fotografe van 'life events'

Vanessa is een fotografe, die prachtige sfeervolle fotoreportages maakt van bijzondere 'life events' Zo fotografeert zij gezinnen, koppels, zwangere vrouwen, newborns en bijzondere vrouwen.

Een portfolio website voor een gepassioneerde fotografe

Mandy Lomé is een portret & lifestyle fotografe die het land doorreist om portretten te maken van mensen met een verhaal. Ze is momenteel gevestigd in Apeldoorn. Dit is wat ze zelf zegt over haar fotografie: "Het inspireert me enorm wanneer mensen opgaan in het gene wat ze doen. Die momenten vastleggen waar normaal geen fotograaf bij zou zijn."

Een Website met 'Music store' voor een Singer-songwriter

Ellen schreef en zong al jaren prachtige liedjes, maar nu wilde ze er echt voor gaan. Haar nieuwste album was op professionele wijze opgenomen en bewerkt in de USA. Ze wilde graag een mooie website om alles te kunnen presenteren. Zoals de komende en voorbije optredens, een plek voor de pers om muziekbestanden en foto's te vinden en een 'music store'.

Een webshop voor een fokker van Merino schapen

Janny Wijna heeft samen met haar man, Jean-Paul van den Bunder een lang gekoesterde droom gerealiseerd. Naast de liefde voor elkaar, vonden zij een wederzijdse passie voor het buiten leven en voor het fokken van Merino schapen.

Een website voor een marketing en SEO specialist

Linda Pitoy is van oorsprong lereares in het basis onderwijs maar heeft jaren voor grote bedrijven gewerkt, als SEO specialist. Daarnaast was ze inmiddels haar eigen bedrijf begonnen en hiervoor wilde ze graag een mooie website, die beter bij haar paste, dan haar vorige website.

Een website voor een therapeut, die tevens schrijver en dichter is.

Meindert Inderwisch uit Vlissingen is Gestalt therapeut, schrijver, dichter en muzikant. Na lange tijd werkzaam te zijn geweest in de verslavingszorg, wilde hij zijn praktijk 'Amor en Psyche' weer nieuw leven in blazen.
Copyright © 2024 Miek.Desings
crossmenu