Website DIY pakket

Een 'website DIY pakket' is een compleet pakket, waarmee je meteen aan de slag kunt, om je eigen Wordpress website te gaan maken. Zelf ga je de leuke dingen doen, zoals de styling en invulling van de website  met teksten en afbeeldingen en MiekDesings doet alle lastige technische zaken voor je, zodat je wel zeker weet, dat alles goed werkt en veilig is.
Inbegrepen bij het pakket zitten o.a. een hele complete Wordpress installatie, met licenties voor een premium thema en een super leuke, intuïtieve premium website builder. Verder zijn alle standaard instellingen alvast voor je gedaan, wordt er een ssl certificaat geïnstalleerd, en wordt je d.m.v. video instructies op weg geholpen met het zelf inrichten en vormgeven.
Dit wil ik!

Oeps....nog even wachten...het website DIY pakket is weg voor groot onderhoud

Het website DIY pakket was één van de eerste producten van Miek.Desings en is inmiddels aan vernieuwing toe. De cursus wordt aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen van het thema en de website builder. Als je op de hoogte wilt blijven, vul dan even het contact formuliertje hieronder in en dan krijg je een berichtje, als het pakket weer ter beschikking is.
naar contactformulier

Ontdek wat er mogelijk is en wat daarbij jouw investering zal zijn.

Met behulp van deze handige tool, ontdek je alvast wat er allemaal mogelijk is en wat daarbij jouw investering in je mooie nieuwe website zal zijn. 
eenvoudig & goed
400
1500
2700
3850
5000
maatwerk & ontzorging
rechtsaf naar de tool
Copyright © 2021 Miek.Desings
crossmenu