Website op maat

Met dit type website is in principe alles mogelijk. Als uitgangspunt nemen we jouw specifieke wensen, als het gaat over de uitstraling en de functies die de website moet hebben. Het ontwerp wordt speciaal voor je op maat gemaakt, al dan niet in samenwerking met branddesigner Mandy Lomé. Ook wat betreft functionaliteit wordt de website op maat ontworpen om jouw product of dienst zo goed mogelijk te ondersteunen.
Het 'ontzorgende' van deze website zit hem er in, dat je echt alles aan ons over kunt laten. Zo kun je je huisstijl laten ontwikkelen, een foto archief laten maken die past bij je brand en de copy voor je website laten schrijven. Miek.Designs werkt hiervoor samen met een aantal andere professionals.
basis website
webshop
online leerplatform
membership website
en meer...

Ontdek wat er mogelijk is en wat daarbij jouw investering zal zijn.

Met behulp van deze handige tool, ontdek je alvast wat er allemaal mogelijk is en wat daarbij jouw investering in je mooie nieuwe website zal zijn. 
eenvoudig & goed
400
1500
2700
3850
5000
maatwerk & ontzorging
rechtsaf naar de tool

werkwijze & route

1

Alles begint natuurlijk met contact. Vul het contact formulier in en we zijn op weg, om de eerste stappen op de route naar jouw nieuwe website te zetten. Daarna gaan we kijken, wat het best past bij jouw wensen en budget.

contact

2

Er is een downloadbaar boekje en een online intake formulieren set, waarmee je stap voor stap eerst voor jezelf en later ook voor Miek.Designs, inzichtelijk kunt maken wat je precies wilt en nodig hebt. Ook wordt je via dit boekje op weg geholpen, om in kaart te brengen welke voorbereidende stappen je zelf al kunt gaan nemen. 

Intake

3

De intake heeft als het goed is, al een hoop inzichtelijke gemaakt wat betreft je wensen en benodigdheden. Naar aanleiding van die gegevens kan een offerte op maat voor je worden gemaakt. Als je de offerte hebt geaccepteerd gaan we op weg naar de volgende stap.

Offerte

4

Via de intake heb je al veel aan kunnen geven. Via een zoomcall gaan we nu de puntjes op de i zetten en de details bespreken, zodat we beiden helemaal duidelijk hebben, wat we van elkaar kunnen en mogen verwachten. Als je eventueel niet de gelegenheid hebt voor een zoomcall, of er gewoon niet van houdt, dan is het natuurlijk ook altijd mogelijk om deze stap per telefoon te doen. 

Zoomcall

5

Naar aanleiding van de verzamelde informatie, ons gesprek en je huisstijl, wordt een voorstel gemaakt voor de styling van je website. Dit stylingsvoorstel is het uitgangspunt voor de verdere website, qua kleurgebruik, lettertype gebruik en design elementen, zoals iconen, knoppen, formulieren en grafische elementen. Alle stylingselementen worden handig bij elkaar verzameld op een online 'brandboard'. Als je nog geen huisstijl hebt, kun je er voor kiezen om deze voor je te laten ontwikkelen.

voorbereiding

6

Als je blij bent met het stylingsvoorstel, wordt een eerste opzet gemaakt voor de website. In het geval van een website op maat zal zowel de lay-out van de diverse pagina's als de functionaliteit voor je op maat worden ontworpen en ook meteen alle teksten en afbeeldingen in de website worden verwerkt. 

Ontwerpfase

7

Nu is het tijd, om samen te gaan kijken, of alles naar wens is. Als er nog zaken zijn, die je graag anders zou willen, dan worden deze nog aangepast. In een website op maat zitten standaard 2 revisie rondes. Maar tegen een meerprijs kunnen er nog één of meer revisie rondes aan worden toegevoegd. 

Feedback

8

Als alles er helemaal klaar voor staat, worden als laatste alle technische zaken afgehandeld, zoals het koppelen van de domeinnaam en het nazien van alle koppelingen en knoppen. En dan...lanceren maar...YEAH...

Eindbestemming

9

Ook daarna hoeft onze samenwerking nog niet op te houden. Er zijn bijvoorbeeld de diverse onderhoudspakketten van Miek.Design, waardoor je met een gerust hart en zonder je bezig te hoeven houden met van allerlei technische zaken, je website probleemloos 'in de lucht' kunt houden.

And Beyond

Jouw route uitstippelen?
Copyright © 2022 Miek.Desings
crossmenu