Pre-design Website

Een 'pre-design' heeft als beginpunt één van de ontwerpen van Miek.Designs. Dat maakt, dat we voor een aantrekkelijke prijs een mooie website kunnen maken.
Met dit ontwerp als basis, wordt de website verder voor je vormgegeven en aangepast aan je huisstijl en specifieke wensen. Je kunt daarbij denken aan andere kleuren, lettertypen en een lay-out aangepast aan wat je nodig hebt.
Als de website qua uitstraling naar je wens is, wordt daarna alle functionaliteit werkend gemaakt, en wordt je eigen content, zoals afbeeldingen en teksten toegevoegd. Ook kun je er voor kiezen, om afbeeldingen en tekst onder begeleiding zelf toe te voegen. Dan weet je meteen hoe je later zelf dingen aan kunt passen op je website. 
basis website
webshop
online leerplatform

Aanvullingen op Een pre-design website

Een standaard pre-design website bestaat uit 5 pagina's, namelijk 'Home', 'Aanbod', 'Over', 'Contact' en 'Blog'. Daarnaast zijn er nog de functionele pagina's 'Alegemene voorwaarden' en 'Privacy verklaring'. 
Maar er is natuurlijk veel meer mogelijk, dan dat. Hiernaast een lijstje, met pagina's of functies, waar je pre-design website, tegen een meerprijs, mee kan worden aangevuld. 
Instagram feed
Instagram linktree
Koppeling aan emaillist programma
Extra standaard pagina's
Review pagina of blok
FAQ pagina of blok
Video overzicht
Podcast overzicht
En meer

Ontdek wat er mogelijk is en wat daarbij jouw investering zal zijn.

Met behulp van deze handige tool, ontdek je alvast wat er allemaal mogelijk is en wat daarbij jouw investering in je mooie nieuwe website zal zijn. 
eenvoudig & goed
400
1500
2700
3850
5000
maatwerk & ontzorging
rechtsaf naar de tool

werkwijze & route

1

Alles begint natuurlijk met contact. Vul het contact formulier in en we zijn op weg, om de eerste stappen op de route naar jouw nieuwe website te zetten. Daarna gaan we kijken, wat het best past bij jouw wensen en budget.

contact

2

Er is een downloadbaar boekje en een online intake formulieren set, waarmee je stap voor stap eerst voor jezelf en later ook voor Miek.Designs, inzichtelijk kunt maken wat je precies wilt en nodig hebt. Ook wordt je via dit boekje op weg geholpen, om in kaart te brengen welke voorbereidende stappen je zelf al kunt gaan nemen. 

Intake

3

De intake heeft als het goed is, al een hoop inzichtelijke gemaakt wat betreft je wensen en benodigdheden. Naar aanleiding van die gegevens kan een offerte op maat voor je worden gemaakt. Als je de offerte hebt geaccepteerd gaan we op weg naar de volgende stap.

Offerte

4

Via de intake heb je al veel aan kunnen geven. Via een zoomcall gaan we nu de puntjes op de i zetten en de details bespreken, zodat we beiden helemaal duidelijk hebben, wat we van elkaar kunnen en mogen verwachten. Als je eventueel niet de gelegenheid hebt voor een zoomcall, of er gewoon niet van houdt, dan is het natuurlijk ook altijd mogelijk om deze stap per telefoon te doen. 

Zoomcall

5

Naar aanleiding van de verzamelde informatie, ons gesprek en je huisstijl, wordt een voorstel gemaakt voor de styling van je website. Dit stylingsvoorstel is het uitgangspunt voor de verdere website, qua kleurgebruik, lettertype gebruik en design elementen, zoals iconen, knoppen, formulieren en grafische elementen. Alle stylingselementen worden handig bij elkaar verzameld op een online 'brandboard'. Als je nog geen huisstijl hebt, kun je er voor kiezen om deze voor je te laten ontwikkelen.

voorbereiding

6

Als je blij bent met het stylingsvoorstel, wordt een eerste opzet gemaakt voor de website. In het geval van een pre-design website, is de basis van het ontwerp al bepaald door de template die je hebt gekozen en zal je vanaf hier worden begeleid om zelf afbeeldingen en teksten toe te voegen. 

Ontwerpfase

7

Nu is het tijd, om samen te gaan kijken, of alles naar wens is. Als er nog zaken zijn, die je graag anders zou willen, dan worden deze nog aangepast. In een pre-design website zit standaard 1 revisie ronde. Maar tegen een meerprijs kunnen er nog één of meer revisie rondes aan worden toegevoegd. 

Feedback

8

Als alles er helemaal klaar voor staat, worden als laatste alle technische zaken afgehandeld, zoals het koppelen van de domeinnaam en het nazien van alle koppelingen en knoppen. En dan...lanceren maar...YEAH...

Eindbestemming

9

Ook daarna hoeft onze samenwerking nog niet op te houden. Er zijn bijvoorbeeld de diverse onderhoudspakketten van Miek.Design, waardoor je met een gerust hart en zonder je bezig te hoeven houden met van allerlei technische zaken, je website probleemloos 'in de lucht' kunt houden.

And Beyond

Jouw route uitstippelen?
Copyright © 2024 Miek.Desings
crossmenu