Aan het stuur bij Miek.Designs

Al reizend in een camperbusje werken en leven

"Ik vind het geweldig om te zien als mensen die sprong in het diepe besluiten te nemen, hun hart volgend, de risico’s nemend en zichzelf een leven gevend, waar ze al lang van hebben gedroomd. Zo inspirerend! "

Hoi ik ben Mieke, de drijvende kracht achter Miek.Designs. Misschien is één van de leukste en meest kenmerkende dingen om over mezelf te vertellen wel, het feit, dat ik al reizend in mijn campertje werk en leef, samen met mijn lieve herdershond Senna. Een bijzonder bestaan, wat mijn leven nogal op z'n kop heeft gezet, maar dan wel in positieve zin. Iedere dag is anders, iedere dag zijn er weer nieuwe uitdagingen, avonturen en vaak ook bijzondere ontmoetingen.
Rond 2016 is de droom in mij geboren, om dit leven te gaan leven. En het is echt het mooiste wat er bestaat, als zo'n droom uiteindelijk werkelijkheid wordt. Mijn wens is, dat ik er aan bij kan dragen, dat ook jouw dromen werkelijkheid worden. Ik vind het geweldig om te zien als mensen die sprong in het diepe besluiten te nemen, hun hart volgend, de risico’s nemend en zichzelf een leven gevend, waar ze al lang van hebben gedroomd. Daar wonen de pareltjes van het leven, de zaken die er echt toe doen.

Hoe het begon

In 2016 werkte ik in een zorgorganisatie en kreeg een burn-out. Ik had echt het gevoel, dat het niet al te best met me af zou lopen, als ik dingen niet drastisch zou veranderen. Ik ben toen de balans op gaan maken en gaan luisteren naar mezelf, naar mijn hart, mijn gevoel, naar de dingen, die voor mij belangrijk zijn in mijn leven.

Misschien ben ik een beetje een laatbloeier, maar al een eindje in de 50 kwam ik er achter, dat ik zelf echt de enige ben, die weet wat voor mij belangrijk is. In de loop van ons leven wordt ons wel geleerd, om een weg te vinden binnen de gangbare paden. Mooie studie, fijne job, huisje, beestje, boompje, enz...we kennen het allemaal wel. Maar een antwoord op de vraag vinden: "Wat is nu echt belangrijk voor mij?" is een lastiger klusje. Hoe dan ook zat de burn-out me op de hielen en er leek geen andere weg te zijn, dan het antwoord op die vraag vinden. Niet lang daarna ben ik begonnen om grote dromen die al lang op de plank lagen, stapje voor stapje te gaan realiseren.

Over authenticiteit

Al met al durf ik wel te stellen, dat ik inmiddels een authentiek leven heb. Niet omdat dat ooit een doel op zichzelf was, maar omdat het is ontstaan. Door -oorspronkelijk geboren uit noodzaak- een leven te gaan leven dat bij mijn meest wezenlijke zijn hoort. Toen ik net begon met ondernemen, had ik heel erg het gevoel, dat daar een juiste manier voor was en dat ik die zou kunnen leren. Maar in de loop van de tijd realiseer ik me steeds meer, dat ik het helemaal op mijn manier mag doen. Dat mijzelf zijn, en dat als uitgangspunt nemen in het ondernemerschap, gewoon een heel krachtig uitgangspunt is. 

Omdat ik authenticiteit, als zo'n belangrijk ding ervaar in mijn leven, hou ik er ook erg van, om met- en voor authentieke mensen te werken. Ik vind het heerlijk om met soortgenootjes samen te werken. Je hebt dan maar zo weinig woorden nodig om elkaar goed te begrijpen. Dingen lopen dan als vanzelf. Daar geniet ik enorm van. 

En wie ben jij?

Wat mij in het algemeen in het leven het allermeest boeit zijn de passies die mensen hebben en de dromen die ze zouden willen realiseren. Daar wonen de pareltjes van het leven, de zaken die er echt toe doen.  Ik vind het geweldig om te zien als mensen die sprong in het diepe besluiten te nemen, hun hart volgend, de risico’s nemend en zichzelf een leven gevend, waar ze al lang van hebben gedroomd. Zo inspirerend! 

De klanten die tot nu toe als vanzelf op mijn pad kwamen, hadden die gemeenschappelijke eigenschap dat ze op een keerpunt in hun leven waren en hadden besloten om hun hart te  volgen met een passieproject. Ik heb er van genoten, om hen een stapje verder te mogen helpen in dat traject.

Daarom ben ik heel erg benieuwd naar jouw verhaal. Wat is jouw passie? Wat zijn jouw dromen? Waar ben je naar onderweg? En waarom? En natuurlijk: Hoe kan ik jou helpen, om daar te komen, waar je graag zou willen zijn? Want als ik één ding heb geleerd tijdens mijn letterlijke en figuurlijke reis de afgelopen jaren, is het wel, dat gepassioneerde mensen die je op het juiste moment een handje toesteken, onontbeerlijk zijn. 
Copyright © 2024 Miek.Desings
crossmenu