fbpx
Logo Miek.Desings vertikaal grijs

Over Mieke

Al zolang als ik me kan herinneren ben ik een ‘maker’. Iemand die het heerlijk vind om te creëren. De dingen die in je hoofd ontstaan tot leven te brengen, in concept, in beeld of in vorm. Dat is hetgeen, wat mij het meest voldoening geeft en wat een rode draad vormt in mijn leven. Naast het vormgeven van beelden, vindt ik het geweldig om me bezig te houden met alle techniek die bij een website komt kijken. Goede kennis van de techniek ervaar ik ook als een belangrijk middel om mijn creativiteit te kunnen uiten. En de combinatie van het bezig zijn met zowel de artistieke, als technische kanten van iets ontwerpen, maken me een gelukkig mens.

Lees meer...

De maker in mij

Maken is de rode draad in mijn leven, ik krijg er nooit genoeg van en het neemt vele vormen aan. Ongeveer 25 jaar geleden ontdekte ik de computer en ik vond het meteen magisch. Niet lang daarna studeerde mijn broer af aan de kunstacademie, als grafisch vormgever en hij behoorde tot de eerste generatie webdesigners. Hij motiveerde mij om te leren om websites te maken en hij leerde me om te werken met programma's als Adobe illustrator, Photoshop en Dreamweaver. De maker in mij had er nog een mogelijkheid bij en zo ontstond ook de passie voor ‘digitaal maken’.

Begin 2017, na een burn-out, besloot ik om mijn hart te volgen en het was al snel duidelijk, dat ik me helemaal wilde gaan richten op het ontwerpen van websites. Omdat ik zoveel passie voel voor de makers op deze wereld, was het een vanzelfsprekende keus, dat dat mijn doelgroep zou worden.

Wat ik zoal maak naast websites

chevron-downfacebookinstagrampinterest-pwhatsappcrossmenu