fbpx
Logo Miek.Desings vertikaal grijs

De ontwerpen, startpunt voor je nieuwe website

Een Semi custom design website, is een website, waarbij wordt uitgegaan van één van de onderstaande ontwerpen . Op basis van dit ontwerp, wordt de website verder voor je vormgegeven en aangepast aan je huisstijl en specifieke wensen. Je kunt daarbij denken aan andere kleuren, lettertypen en een lay-out aangepast aan wat je nodig hebt. 
Bekijk ontwerpen...

Serenity

Serenity is een ontwerp gemaakt met bijvoorbeeld een yoga- of mindfulness centrum in gedachte. Door ander kleurgebruik, of ander lettertype gebruik is het ontwerp ook voor andere doeleinden te gebruiken. Ook is het mogelijk, om een webshop of andere functionaliteit in de website in te bouwen.

Lisa

Lisa is een multifunctioneel ontwerp, dat voor verschillende soorten websites te gebruiken is.  Door ander kleurgebruik, of ander lettertype gebruik is het ontwerp makkelijke aan te passen. Ook is het mogelijk, om een webshop of andere functionaliteit in de website in te bouwen.

Jules

Jules is een portfolio ontwerp, dat geschikt is voor bijvoorbeeld fotografen. Maar verder zou het kunnen dienen voor ieder soort portfolio, zoals bijvoorbeeld die van een kunstenaar, architect, cineast of keramist. Ook is het mogelijk, om een webshop of andere functionaliteit in de website in te bou

Garcia

Garcia is ontworpen met avontuurlijke mensen, zoals 'digital nomads' of 'vanlifevers' in gedacht. Maar met een iets ander lettertype en andere afbeeldingen, kan het ontwerp ook voor vele andere doeleinden worden gebruikt. Het zou bijvoorbeeld een website voor een fotograaf kunnen zijn.

The Brielle

The Brielle is ontworpen met een spa of schoonheidssalon in gedachte. Maar met een iets ander lettertype en andere afbeeldingen, kan het ontwerp ook voor vele andere doeleinden worden gebruikt. Zoals is het ontwerp bijvoorbeeld ook gebruikt door een paardencoach en een alternatief genezer.

Blanche & Isabelle

Doordat gebruik gemaakt wordt van grote afbeeldingen, zijn deze vooral sfeer bepalend. Daarom is dit ontwerp te gebruiken voor diverse toepassingen. In de huidige vorm, ziet het ontwerp er vrij zakelijk uit, en daardoor geschikt voor bijvoorbeeld een business coach of iemand die werkzaam is...
chevron-downfacebookinstagrampinterest-pwhatsappcrossmenu