Dit kan Miek.Designs voor je doen:

Miek.Designs maakt websites in alle soorten en maten of helpt mensen om zelf een website te maken. Uitgangspunt is dat we een samenwerkingsvorm vinden, die past bij jouw wensen en die past bij wat jij wilt investeren. 
Een website op maat
Met dit type website is echt alles mogelijk. Zowel wat betreft 'look and feel' als wat betreft functionaliteit. De website wordt helemaal afgestemd om jouw product, dienst of missie in het zonnetje te zetten. Hoe we dat het beste doen gaan we samen onderzoeken.
Ontdek hier hoe het werkt
website op maat
Per-design website
Een Pre-design website is een goede keuze, als je een mooie website wilt tegen een aantrekkelijke investering. Je kiest een ontwerp van Miek.Designs en op die basis gaan we een mooie website maken die helemaal past bij jou wat betreft 'look and feel'. 
Onderzoek de mogelijkheden
PRE-DESIGN WEBSITE
WEBSITE DIY PAKKET
Een website DIY pakket is een goede basis waarmee je aan de slag gaat, om je eigen website te maken. Alle lastige technische zaken zijn al voor je gedaan of worden voor je gedaan. Voor jou blijft alleen het leuke werk over om de website zo mooi mogelijk te maken.
Start hier je website
WEBSITE DIY PAKKET
basis website
webshop
online leerplatform
membership website
en meer...

Of zullen we samen kijken?

Hierboven zijn de standaard mogelijkheden benoemd. Maar we kunnen ook samen de reis op weg naar jouw droomwebsite in kaart brengen. Lijkt dat een goed idee? Vul dan het formuliertje in.
Copyright © 2021 Miek.Desings
crossmenu