Dit kan Miek.Designs voor je doen:

Miek.Designs maakt websites in alle soorten en maten of helpt mensen om zelf een website te maken. Uitgangspunt is dat we een samenwerkingsvorm vinden, die past bij jouw wensen en die past bij wat jij wilt investeren. 
basis website
webshop
online leerplatform
membership website
en meer...
Een website op maat
Met dit type website is echt alles mogelijk. Zowel wat betreft 'look and feel' als wat betreft functionaliteit. De website wordt helemaal afgestemd om jouw product, dienst of missie in het zonnetje te zetten. Hoe we dat het beste doen gaan we samen onderzoeken.
Ontdek hier hoe het werkt
website op maat
Pre-design website
Een Pre-design website is een goede keuze, als je een mooie website wilt tegen een aantrekkelijke investering. Je kiest een ontwerp van Miek.Designs en op die basis gaan we een mooie website maken die helemaal past bij jou wat betreft 'look and feel'. 
Onderzoek de mogelijkheden
PRE-DESIGN WEBSITE
Start-up website
Speciaal voor starters en mensen met een klein budget. Een pre-made onderhoudsvrije website, die je zelf kunt invullen met je eigen teksten en foto's. Er is keuze uit verschillende mooie templates die als basis van je website dienen. Voor de website betaal je een klein vast bedrag per maand. 
Start hier je website
Start-up website

Of zullen we samen kijken?

Hierboven zijn de standaard mogelijkheden benoemd. Maar we kunnen ook samen de reis op weg naar jouw droomwebsite in kaart brengen. Lijkt dat een goed idee? Vul dan het formuliertje in.
--op weg naar Miek.Designs--
Copyright © 2024 Miek.Desings
crossmenu