fbpx

Aanbod en mogelijkheden

Er zijn veel verschillende mogelijkheden en het streven is, om een website en een samenwerkingsvorm te vinden, die bij je past. De ene mens zal bijvoorbeeld heel graag alles uit handen willen geven en dan is een 'Custom design' website het meest geschikt. De ander wil graag veel vrijheid en dan is een online cursus (+website) waarmee je leert om zelf je website in te richten een fijne optie. 
Alle mogelijkheden...

Statische website (voor startende ondernemers)

Een statische website is makkelijker, sneller, veiliger en goedkoper in onderhoud dan een WordPress website. Aan de andere kant, geeft een statische website wel wat minder mogelijkheden, als het gaat om functionaliteit. Zo kun je er bijvoorbeeld (nog) geen webshop of blog op invoegen.  Prijzen v.a. € 299,- (excl. btw)
Meer info...

Semi Custom Design website

Een Semi custom design website, is een website, waarbij wordt uitgegaan van één van de ontwerpen van Miek.Designs. Op basis van dit ontwerp, wordt de website verder voor je vormgegeven en aangepast. Er zijn diverse mogelijkheden, zoals een blog, een webshop of een online leerplatform. Prijzen v.a. € 299,- (excl. btw)
Meer info...

Custom design website

Een 'custom design website' wordt op maat ontworpen. Uitgangspunt hierbij zijn je huisstijl, gewenste uitstraling en praktische wensen of visie. Er zijn diverse mogelijkheden, zoals een blog, een webshop of een online leerplatform. Prijzen v.a. € 799,- (excl. btw)
Meer info...
chevron-downfacebookinstagrampinterest-pwhatsappcrossmenu