fbpx

Website check

  • Je hebt zelf een mooie WordPress website gemaakt
  • Het invullen en het vormgeven ging je goed af
  • Maar nu moet je gaan lanceren en ben je toch wat onzeker.
  • Is alles goed beveiligd?
  • Is de website snel genoeg?
  • Staat alles op de website wat er op zou moeten staan?
  • Net die laatste paar dingetjes lukken je maar niet
  • Het zou fijn zijn, als er even een deskundige met je mee zou kunnen kijken.

Als dit over jou gaat, dan vind je hier precies wat je zoekt

Wat is een website check?

Als je zelf een website in WordPress hebt gemaakt, is het toch wel heel fijn, als er iemand met verstand van zaken, even met je meekijkt voor een laatste controle, voordat je gaat lanceren.

Dit kan je veel zorgen besparen en voorkomen, dat je website bijvoorbeeld schade oploopt door veiligheidsproblemen, of slecht bezocht wordt doordat hij niet voldoende snel is.

Ook kan een laatste check worden gedaan om te zien, of alle links, knoppen, verwijzingen naar social media, emaillist en formulieren goed werken, zodat bezoekers hun weg door je website kunnen vinden.

Verder is het mogelijk om een marketing en SEO check te laten doen op je website. In dat geval wordt bekeken, of je homepagina alle belangrijke elementen bevat en of alle basis instellingen zijn gedaan om de vindbaarheid te bevorderen.

En er kan met je mee worden gekeken, of je website goed wordt weergegeven op diverse beeldschermen.

Als laatste is het mogelijk, om via een Zoom sessie nog hele specifieke vragen te stellen over je website.

 

Wat krijg je na de check?

Per check wordt je website helemaal nagekeken en krijg je een rapportje, waarmee je zelf aan de slag kunt gaan, om je website optimaal of nog optimaler te maken.

Ook is het mogelijk, om de werkzaamheden, die eventueel nog moeten gebeuren, n.a.v. de check, door mij te laten uitvoeren. Hiervoor wordt een bedrag van € 50,- (ex btw), per uur in rekening gebracht. Van tevoren wordt dan een offerte gemaakt met de geschatte tijdsbesteding.

Wat zijn de mogelijkheden?

1

Beveiligingscheck

In de beveiligingscheck, wordt je website op verschillende niveaus nagekeken, wat betreft de beveiliging. Dit betreft zowel de beveiliging tegen ongewenste indringers op je website, als de beveiliging, dat je niet onverhoopt gegevens kwijt zult raken, waardoor al je werk voor niets is geweest.

2

Snelheids- en optimalisatie check

Er zijn van allerlei zaken op je website, die invloed kunnen hebben op de snelheid. Er wordt via diverse tools een snelheidscheck gedaan en aan de hand van deze check, wordt advies gegevens over hoe je je website kunt optimaliseren, zodat deze sneller wordt.

3

Verbindings check

Als het goed is, zijn er vele links knoppen en verwijzingen naar bijvoorbeeld social media kanalen op je website. In de verbindingscheck, wordt voor je nagekeken, of alle verbindingen en formulieren naar behoren werken.

4

Seo- en marketing check

Tijdens de marketing check, wordt gekeken, of alle belangrijke onderdelen te vinden zijn op je homepagina. De SEO check houdt in, dat er gekeken wordt of je website voldoende vindbaar is en wat je eventueel kunt verbeteren, om deze vindbaarder te maken. Let wel voor beiden geldt, dat het om basis functionaliteit gaat.

5

Responsiveness check

Tijdens de Responsiveness check wordt gekeken, of je website goed presteert en zichtbaar is op diverse beeldschermen, zoals op diverse mobiele beeldschermen en op een tablet.

6

Advies via zoom sessie

Het kan natuurlijk ook zijn, dat jouw specifieke vraag er niet bij staat. Dan kunnen we even amen kijken via Zoom, wat er mogelijk nog niet helemaal goed werkt aan je website voor je hem kunt lanceren. De genoemde prijs is voor een uur, maar je hoeft niet perse een uur af te nemen.

Mogelijkheden en prijzen

Beveiligings check
99,- *
Snelheids- en optimalisatie check
149,- *
Verbindings check
75,- *
Seo en marketing check
149,-*
Responsiveness check
75,- *
Advies via zoom sessie (1 uur)
50,- per uur*
*Dit zijn prijzen exclusief btw voor de standaard pakketten. Voor aanvullende zaken of extra functionaliteit, zal er een prijs op maat worden voorgesteld.

Zullen we aan de slag gaan?

Nadat het formulier is ingevuld en verzonden, neem ik contact met je op, om de bestelling te bevestigen en eventueel te bespreken.

Algemene informatie


Wat wil je laten checken?

Kies hier welke checks je nog wilt laten doen, voordat je je website gaat lanceren. 


chevron-downfacebookinstagrampinterest-pwhatsappcrossmenu