fbpx
Logo Miek.Desings vertikaal grijs

Semi Custom Design website

  • Je wil graag een mooie website, die representatief is voor jouw authentieke kracht als ondernemer en als mens. 
  • Je hebt passie voor je beroep en dat wil je graag tot uitdrukking brengen in je online presentatie.
  • Je vind het een luxe, als dit voor je wordt gedaan en besteed je tijd en energie liever aan je eigen werk, dan dat je gaat proberen zelf een website te maken.
  • Als de website klaar is, wil je deze wel graag zelf kunnen aanpassen en updaten.
  • Als laatste wil je wel graag de kosten een beetje binnen de perken houden.

Als dit over jou gaat, dan is een 'Semi custom design' website een goede keuze.

Wat is het?

Een Semi custom design website, is een website, waarbij wordt uitgegaan van één van de ontwerpen van Miek.Designs. Op basis van dit ontwerp, wordt de website verder voor je vormgegeven en aangepast aan je huisstijl en specifieke wensen. Je kunt daarbij denken aan andere kleuren, lettertypen en een lay-out aangepast aan wat je nodig hebt. Als de website qua uitstraling naar je wens is, wordt daarna alle functionaliteit werkend gemaakt, en wordt je eigen content, zoals afbeeldingen en teksten toegevoegd. Tot slot wordt de website verhuisd naar een hosting provider van je keuze en wordt de domeinnaam voor je gekoppeld.

De websites van Miek.Designs zijn op basis van WordPress. Als je een standaard website wilt, zonder blog, kun je daarnaast ook kiezen voor een onderhoudsvriendelijke statische website. Beiden zijn uitgerust met een intuïtieve, drag & drop website builder. Hierdoor zijn ze makkelijk zelf aan te passen, als de website eenmaal klaar is. Wil je meer weten over de verschillen en wanneer je wat kiest? Lees dan deze blog.

Ben je klaar voor een mooie nieuwe website?

Nadat je een mooie ontwerp hebt uitgekozen, ga ik voor je aan de slag en pas dit helemaal aan je wensen en huisstijl.

Ontwerpen

Bekijk alle ontwerpen

Werkwijze

1

Ontwerp

Kies een mooi kant en klaar ontwerp, wat aan de basis zal liggen voor je website. Daarbij kun je het beste vooral naar de hoofdlijnen van het ontwerp kijken. Doordat later de kleur, lettertypen en lay-out zal worden aangepast aan je huisstijl en wensen, zal het uiteindelijk toch een uniek ontwerp worden.

2

Brandboard

Met behulp van stijlings elementen, zoals de kenmerken van je huisstijl, een moodboard of een Pinterest board, ga ik aan de slag om een brandboard voor je website te maken. Dit brandboard zal aan de basis liggen voor de stijl van de website. Hoe zo'n brandboard er uit ziet kunt je hier zien.

3

Opzetten website

Als je je helemaal kunt vinden, in het brandboard, dan ga ik aan de slag om de website verder op te zetten. Afhankelijk van je wensen zal de lay-out per pagina worden bepaald en jouw inhoud, zoals teksten en afbeeldingen worden in de website gezet.

4

Revisie ronde

Nu gaan we samen kijken, of alles helemaal naar je wens is en kunnen er eventueel nog kleine dingen worden aangepast.

5

Functionaliteit

Na zal ook alle functionaliteit, zoals het koppelen van formulieren en social media accounts worden gerealiseerd. Ook zullen alle functies in deze fase worden getest en eventuele problemen worden opgelost.

6

Hosting en domein

Als laatste wordt de website geplaats bij een hosting provider van je keuze en wordt je domeinnaam gekoppeld.

Wat is inbegrepen?

Standaard pagina's

De volgende pagina's zijn standaard inbegrepen: Home, Aanbod, Over, Blog, Contact, Privacy verklaring, Algemene voorwaarden. In geval van een webshop of online leeromgeving worden alle benodigde pagina's toegevoegd.

 

Responsive

Alle ontwerpen zijn klaar voor verschillende formaten schermen. Zowel Desktop, als tablet als mobiel.

Website builder

Met de website builder en op maat ontworpen blokken, pas je de website heel makkelijk aan of creëer je zelf nieuwe pagina's.

Veilig en optimaal

Alles is al voorbereid, zodat de website veilig en optimaal presterend is.

SEO tools

Bij de website zitten een diversiteit aan seo tools, die je helpen bij de vindbaarheid van je website.

Marketing tools

In het pakket zitten diverse marketing tools, zoals een popup builder en makkelijke integratie met email lists.

Geschikt om te bloggen

Ieder ontwerp op basis van WordPress is uitgerust met de mogelijkheid om te bloggen.

Brandboard

Een handige tool waarmee je de stijl van je website in één overzicht bij elkaar hebt. Ingebouwd in je website en onderdeel van het pakket.

Gratis stockfoto's

Direct via de website toegang tot vele gratis stockfoto's. Makkelijk met één klik in te voeren op je website of blog.

Waar kan ik je mee helpen?

Wil je meer informatie of heb je nog vragen? Wil je een offerte en/of samen kijken naar wat de mogelijkheden zijn?  Vul het formulier in en ik neem contact met je op. Uitgangspunt is, dat we samen altijd wel een oplossing vinden passend binnen het besteedbare budget.
chevron-downfacebookinstagrampinterest-pwhatsappcrossmenu