Custom design website

Een website is meer, dan de optelsom van praktische info en plaatjes. Zeker als je een harte mens bent, dan wil je ook een gevoel en een sfeer meegeven, waarbij jouw bezoeker zich fijn voelt. Het is mijn wens en uitdaging, om dat ‘beetje meer’, waar eigenlijk geen echte woorden voor zijn, maar wat je wel voelt als je op een website bent, aan de website toe te voegen.

Wat is het?

Een 'custom desing website' wordt helemaal vanaf de basis op maat ontworpen. Uitgangspunt hierbij zijn de huisstijl, gewenste uitstraling en praktische wensen of visie van de klant. In het proces van het ontwikkelen van de website zijn er diverse contact momenten, om goed op elkaar af te stemmen en te checken, of de website helemaal aan je wensen voldoet. De websites van

Miek.Designs zijn op basis van WordPress. Als je een standaard website wilt, zonder blog, kun je ook kiezen voor een onderhoudsvriendelijke statische website. Beiden zijn uitgerust met een intuïtieve, drag & drop website builder. Hierdoor zijn ze makkelijk zelf aan te passen, als de website eenmaal klaar is.

Voor wie is het?

Een Custom design website, is het meest geschikt, als je hele specifieke wensen hebt t.a.v. bijvoorbeeld functionaliteit, uitstraling, vormgeving, lay-out, maar zelf niet voldoende kennis hebt van websites, om dit te kunnen realiseren.

Werkwijze

1

Verkennen

In een 1 op 1 gesprek, via telefoon of bijvoorbeeld zoom, gaan we eerst verkennen, wat je precies wilt en wat je wilt uitstralen.

2

Verzamelen

Aan de hand van het eerste gesprek, gaan we aan de slag, om inspiratie bronnen te verzamelen. Denk bijvoorbeeld aan andere websites, die je mooi vind, een moodboard,  een Pinterest board met afbeeldingen in de juiste sfeer.

3

Eerste ontwerp voorstel

Naar aanleiding van de verzamelde inspiratiebronnen en de huisstijl, wordt een 'brand board' voor je gemaakt. Dit brand board is het uitgangspunt voor de verdere website, qua stijl, kleurgebruik, lettertype gebruik enz.

4

Website vormgeven

Na goedkeuring van het brandboard, wordt een eerste opzet gemaakt voor de website. In dit stadium, wordt gebruik gemaakt van dummie teksten en afbeeldingen. Zelf kun je in deze fase alvast je oorspronkelijke teksten en afbeeldingen gaan voorbereiden.

5

Revisie ronde

Als deze eerste opzet klaar is, kijken we nog een keer samen, of alles naar wens is. En vervolgens worden de zaken aangepast, die eventueel nog niet helemaal zijn, zoals je graag zou willen.

6

Definitief ontwerp

Nu alle voorbereidende stappen gedaan zijn, wordt als laatste jouw teksten en afbeeldingen toegevoegd. Een andere mogelijkheid is, dat je met behulp van de video instructies en/of life hulp via zoom, zelf aan de slag gaat om alles op de plek te zetten, waar je het graag wilt hebben.

Wat is inbegrepen?

Standaard pagina's

De volgende pagina's zijn standaard inbegrepen: Home, Aanbod, Over, Blog, Contact, Privacy verklaring, Algemene voorwaarden. In geval van een webshop of online leeromgeving worden alle benodigde pagina's toegevoegd.

 

Responsive

Alle ontwerpen zijn klaar voor verschillende formaten schermen. Zowel Desktop, als tablet als mobiel.

Drag & drop website buider

Met de intuïtieve 'drag & drop' website builder pas je de website heel makkelijk aan.

Veilig en optimaal

Alles is al voorbereid, zodat de website veilig en optimaal presterend is.

SEO tools

Bij de website zitten een diversiteit aan seo tools, die je helpen bij de vindbaarheid van je website.

Marketing tools

In het pakket zitten diverse marketing tools, zoals een popup builder en makkelijke integratie met email lists.

Geschikt om te bloggen

Ieder ontwerp is uitgerust met de mogelijkheid om te bloggen.

Brandboard

Een handige tool waarmee je de stijl van je website in één overzicht bij elkaar hebt. Ingebouwd in je website en onderdeel van het pakket.

Gratis stockfoto's

Direct via de website toegang tot vele gratis stockfoto's. Makkelijk met één klik in te voeren op je website of blog.

Mogelijkheden en prijzen

One page website
399,-*
Website
799,-*
Webshop
1150,-*
Online leerplatform
1150,-*
Online leerplatform + webshop
1450,-*
*Dit zijn prijzen voor de standaard pakketten. Voor aanvullende zaken of extra functionaliteit, zal er een prijs op maat worden voorgesteld.

Zullen we aan de slag gaan?

Nadat het formulier is ingevuld en verzonden, neem ik contact met je op, om de bestelling te bevestigen en eventueel te bespreken.

Algemene informatie


Soort website

Kies hier de website van je voorkeur, wat betreft systeem, pakket, functionaliteit en eventueel ontwerp.


Tot binnenkort...

Ik neem contact met je op, zodat we via Zoom of een telefoongesprek meer helderheid kunnen krijgen in je wensen en benodigdheden.

Wordpress

Met een Wordpress website is veel verschillende fuctionaliteit mogelijk, zoals een blog, een webshop, een online leerplatform, of een membership website.

Statische website

Een statische website is vooral heel makkelijk en snel. Er komt geen dagelijks onderhoud bij aan te pas en de hosting is inbegrepen bij de website.

Prijs indicatie

€ 299,- (excl. BTW)

Prijs indicatie

€ 299,- (excl. BTW)

Prijs indicatie

€ 450,- (excl. BTW)

Prijs indicatie

€ 450,- (excl. BTW)

Prijs indicatie

€ 599,- (excl. BTW)

Prijs indicatie

€ 299,- (excl. BTW)

Prijs indicatie

€ 499,- (excl. BTW)

Prijs indicatie

€ 850,- (excl. BTW)

Prijs indicatie

€ 850,- (excl. BTW)

Prijs indicatie

€ 1150,- (excl. BTW)

Prijs indicatie

€ 399,- (excl. BTW)

Prijs indicatie

€ 399,- (excl. BTW)

Prijs indicatie

€ 799,- (excl. BTW)

Prijs indicatie

€ 799,- (excl. BTW)

Prijs indicatie

€ 1150,- (excl. BTW)

Prijs indicatie

€ 1150,- (excl. BTW)

Prijs indicatie

€ 1450,- (excl. BTW)

Oeps...

Deze pakketvorm is op dit moment nog niet mogelijk met een statische website, maar dit komt binnenkort. Dus kom graag nog eens terug.

Oeps...

Deze pakketvorm is op dit moment nog niet mogelijk met een statische website, maar dit komt binnenkort. Dus kom graag nog eens terug.

chevron-downfacebookinstagrampinterest-pcrossmenu